Smartlog v3 » hulegaard.dk » Frokost i London Pub
Opret egen blog | Næste blog »

Frokost i London Pub

4. Feb 2009 00:02, ehu

Vi er i den nordlige udkant af det dejlige Frederiksberg, Storkøbenhavns næststørste kommune.  Ved indgangen til den mangeårige London Pub mødes ens ører af klare, men diskrete latinamerikanske rytmer fra musikanlægget. Stemningen grundlægges ved nydelsen af det mahogniagtige interiør, der danner baggrund for et ægte pub-miljø, som enhver læser kender det fra Storbritannien og Irland. 

Bordbestilling skal ske telefonisk og ikke - som efterhånden en del restauranter - via hjemmesiden.  Vores bestilte bord kvalificerede os til at bemærke Movias buslinie 2A, let middagstrafik samt en del gående, der altsammen passerede vores vindue ved starten af Godthåbsvej uden at give støjgener til frokosten.

London Pub - indtryk

Frokostmenuen består af enten 7 forskellige slags sild, 12 forskellige typer af smørrebrød (inkl. “stjerneskud”) samt frokosttallerken og den lidt større frokostanretning (min. 2 couv.). Hertil kommer 9 forskellige lune retter og 2 burger-varianter.

Vi valgte begge mørbrad ala creme med sprød bacon, salat og stegte kartofler.  Det skulle vise sig at være ganske fornuftigt valg :-) .  Mørbraden var mør; jamen den kunne næsten tygges med øjenvipperne ;-) !  Bacon var sprød og kartoflerne havde en fin smag. Neutralt valgtes cola som drink for at være klarhjernet til dagens øvrige krydser.

Min medspiser har en ret sød tand, så vi blev hurtige enige om, at denne tand skulle stimuleres ;-) .  Derfor valgtes til dessert hhv. Gâteau Pouce (chokolade kage) med hjemmelavet parfait is og syltet frugt  og (til blogejeren) 2 lune pandekager med vanille parfait, jordbær syltetøj og flødeskum.  Efterfølgende “skylledes efter” med kaffe og vores indtryk var generelt positive med en “enkelt fedtplet”. 

Blogejerens pandekager var hverken varme eller lune og smagen kunne have været bedre. Ikke at blogejeren besidder en ph.d. i pandekager, men faktisk er der passeret ganske mange gennem fordøjelsen i et indholdsrigt liv såvel inden- som udenlands såvel privat som ved restaurantbesøg til sammenligning ;-) .

Betjeningen og toiletforhold var - ganske som i 1990erne - tilfredsstillende.

Refleksion

Dette besøg var blogejerens første i ca. 7 år.  Gennem 1990erne blev stedet besøgt i forskellige anledninger mindst 40-50 gange med tilfredshed.  Det var derfor ganske rart at konstatere, at “alt var ved det gamle”.   Stemningen, kvaliteten, (øl-)sortimentet, kvik betjening og “kontrolleret publikum”. 

Prisniveauet var fortsat yderst rimeligt matchet den generelle kvalitet. Inkluderet en enkel sort renault cognac til at skylle indtrykkene ned og en let afrunding landene fakturaens bundlinie på en plovmand, hvilket er helt okay.

Min gæst og medspiser, den kendte københavnske kunstmaler, blogger, tidl. byrådsmedlem i den svenske kommune Emmaboda (Småland) Erik Korsgaard Christensen ( http://www.ekc-kunstmaler.dk/ ) synes også tilfreds med oplevelsen, der afgjort kvalificerer til fire kridhvide kokkehuer med en fedtplet på den ene kokkehue grundet den kolde pandekage :-) .

Illustration: http://www.londonpub.dk/

Statistic

Bloginformation

Mere information på www.hulegaard.dk

Søg og find


Erik Hulegaard
Erik Hulegaard
Indlæg ad hoc.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv