Smartlog v3 » hulegaard.dk » SMS-dating
Opret egen blog | Næste blog »

SMS-dating

3. Jun 2009 20:52, ehu

Scenen er en restaurant tæt ved Oxford Street i London.  Den kunne for så vidt lige så godt have været afspillet i Rio de Janeiro, Istanbul, Stubbekøbing eller Novosibirsk :-) .

Den unge mand så betaget på hende. Hun så ikke på ham, men derimod ned i mobilens display. Der var ankommet endnu en sms.  “Text-message again, oh Goooood”, som hun konverserende sagde til ham igen ledsaget af et lille-pige-fnis og et let berøring af det halv-lange hår.

Score-middagen

Den britiske unge mand i 20erne havde inviteret på score-middag i en restaurant i London City, hvor det afgjort var en fordel at være pænt klædt på og ikke mindst have et velskabt creditcard med, når slutbogføringen skulle foregå. Han var tydelig både betaget og spændt.  Hun var - lidt - det samme. Ihvertfald underholdt hun med ca. 1 fnis pr. 2 mundfuld, hvortil kom nogle ekstra, når der indløb en ny SMS.

Bordene var tæt placeret, hvorfor det var næsten umuligt ikke at følge med i sceneriet.  Enten var hun een af Londons mest populære og velduftende piger eller også havde hun aftalt en sand SMS-tæppe-bombning henover 3-retters menuen.  På et tidspunkt under hovedretten undskyldte hun pludselig grundet en - måske - ekstra special SMS.  Rejste sig og gik ud på dametoilettet.  Den unge mand var tydeligt frustreret.  Han kiggede på mig.  “Mon far kunne hjælpe mig her?”  stod malet i hans glatbarberede ansigt ( måske havde han være til stylist om eftermiddagen…måske).

Den mest tålmodige var bøffen (”medium steak” :-) ) på hendes tallerken, hvor den hyggede sig med al den volumiøse tilbehør. Hans ansigttrækninger var nærmest skizoide, da hun kom ind igen og satte sig med et undskyldende lille-pige smil til “far” ved nabobordet og sin bordherre. På tallerken ventede bøffen stadig på at blive bearbejdet mellem hendes unge, hvide tænder, men hun “kunne pludselig ikke mere“.  Desserten blev båret ind. Nydelig anrettet.  Hun stak til den.  En ny SMS osv.

Afregning

Nu var det ikke just noget folkekøkken, så der var rig brug for en frisk magnetstribe på kreditkortet, da den unge herre omsider fik samlet sig sammen til at gylpe “check, please” til den modne (over-)tjener.  Hans problem var ikke bare den efterfølgende bogføring og måske “kompenserende besparelser” på husholdningsbudgettet hjemme i en af Storlondons mange forstæder

.  Det store problem var i virkeligheden, at han var vild med hende og hun måske/måske ikke var det samme med ham. Hun brugte måske/måske mobilens velsignede SMS-redskab som vifte, ganske ligesom damerne ved det franske hof brugte viften som afledning for…..

Refleksion

Som nævnt indledningsvis er det beskrevne (og oplevede) scenarie hverdag mange steder rundt omkring på Globen.  Stævnemødet kan være blandt unge, blandt voksne og blandt nogle, der har været voksne svimlende længe :-) . Læseren har garanteret selv været til stævnemøde på restaurant, hvadenten det er feminine- eller maskuline øjne, der læser disse linier.

Havde den unge mand spurgt “far” ved nabobordet, havde svaret været: “Tag hendes mobiltelefon, sluk den og læg den ned jakkelommen”.  Protestér hun udover “koketteri-grænsen”, lad hende få den eller smid den ned i køleren til hvidvinsflasken, betal regningen og skrid.  Lad det være klart i vores ligeberettigelsestider: Løsningen går begge veje!

S(anselig) M(akroøkonomisk) S(oul) :-)

Kommentarer

 1. Frk. P
  3. Jun 2009 21:01
  1

  Bliver nærmeste ked af det på den unge fyrs vegne... Men måske mest ked af, at han ikke har mod nok til at sige at hun skal lægge mobilen fra sig.

 2. anjoe
  4. Jun 2009 19:52
  2

  Har Frk.P og Erik Hulegaard glemt egne ungdommelige forelskelser - og måske tilmed de der tilfaldt Jer, da I følte Jer voksne??

  Den gode Hrr. Hulegaard burde have drejet sig kropsligt ved sit spisebord, hvorved at det dyre måltid uforstyrret kunne være blevet nydt. Men når nu nysgerrigheden overvandt privatlivets fred, ja da skulle du ha' grebet dit vinglas og sat dig over til ungersvenden, mens at hans hjertenskære var væk, og da bare ævlet lidt om at han kunne give gode fif omkring lokale oplevelser etc. Når finken kom retur, havde du måske indirekte fortalt staklen, at ifald hun en gang til skulle inviteres ud, da burde han vælge et pizzaria i mellemklasse økonomisk... Maden der kommer hurtigt til bords, og hvis hun stadig har travlt SMSmæssigt, da lider hun måske af spiseforstyrelser, og det kan han ikke ændre på!!! Og hvis hun siger ja tak en tredje gang, så er han en stakkel, der misbruges utallige gange, når hun intet bedre har på bedring ;-(

  UPS! Jeg har skisme da vist feber stadig, undskyld, sorry...

 3. Erik Hulegaard
  4. Jun 2009 20:40
  3

  Tak for de mange gode idéer fra den febrile lollik.
  De bliver måske anvendelige, eftersom det er næppe er sidste gang, en sådan "oplevelse" udspilles.

  Fortsat go´ bedring :-)!

Statistic

Bloginformation

Mere information på www.hulegaard.dk

Søg og find


Erik Hulegaard
Erik Hulegaard
Indlæg ad hoc.

Kalender

« April 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Tags

Arkiv