Smartlog v3 » hulegaard.dk » Toilet med kode
Opret egen blog | Næste blog »

Toilet med kode

2. Feb 2009 08:34, ehu

Ja-men, selvfølgelig kender læseren det….selvfølgelig.  Man(d) eller HUN sidder på en restaurant og naturen sender en indre e-mail om et nødvendigt besøg på toilettet.  En - forhåbentlig - veloverstået entre på en given restaurant-matrikel er næsten forbi eller også - som nogle foretrækker det - forinden gæsten/gæsterne udvælger numrene på spisekortet, der skal transformere den respektive maves indhold til aktivitet i given periode.

Restaurant-toilettet

Denne blogejer besøgte nyligt en restaurant i Nice efter et fravær på denne restaurant-matrikel i ca. 3 år. Derfor troede man(d), at “alt var ved det gamle” og fandt sig selv stående og rykke i toiletdøren.  Låst! Okay - restaurantejeren vil formentlig ikke have et rend af forbipasserende, der “blot” til og fra toilettet uden at “nyde noget” i restauranten. Det kendes fra mange steder på Globen.

Efter veloverstået måltid synes blogejeren at være “berettiget” til et vederlagsfri toiletbesøg og bad servitricen om at lukke op.  Hun henviste - let fnisende - til ejeren, der periodevis fyldte op bag baren for enden af dette - relativt trøstesløse - lokale ;-) .  Blogejeren henvendte sig derfor til “Management” :-)   for at få udleveret en nøgle.  På restaurantejerens smukke sprog blev forklaret, at der ikke anvendtes nøgler, men koder.

I skarp trav fulgte blogejeren nu efter restaurant-ejeren langs lokalet ned mod et hjørne, hvor to døre - illuderet af en dreng og pige - forklarede omverdenen, hvad der gemte sig bagved.  The Manager himself hviskede den 5-cifrede kode til mig, eftersom der stod en (trængende?) quinde få meter bagved.  Få minutter senere på vej ud stod hun der stadigvæk.  Døren til herretoilettet smækkede efter blogejeren.  Hun løb hen og rev i døren og begyndte at taste en kode. Intet skete!

Refleksion

Måske var dametoilettet under reparation, måske befandt “hun” sig bedre på et herretoilet.  Men i sandhed havde hun hørt forkert, da restaurantejeren hviskede koden til blogejeren ;-) .

På vej ud af restauranten hørte man(d) et større skænderi mellem restaurantejeren og den trængende frue….absolut ikke i kodesprog - Voila :-) !

Kommentarer

 1. Lupo
  2. Feb 2009 22:34
  1

  Tak for (lokums)læsning. Du inspirerede mig til dagens indlæg ovre på garagen :)
  Min mand og jeg var ude for noget lignende på Absolut Icebar (!) i Stockholm sidste sommer. Lupomanden fik hvisket den berettigede (men forkerte) kode - han smuttede dog ind med rengøringen, som kom forbi i det samme. På det lille dametoilet var der ikke brug for kode. Det var helt åbent, og næsten fyldt op af blikkenslagere wuuu...
  Sry.

 2. Erik Hulegaard
  2. Feb 2009 23:01
  2

  @Lupo#020209-2234:
  Det må have været pinefuldt for hr. Lupo at stå og flå i døren, medens de indre organer ville følge deres egen organiske dagsorden; gudskelov for rengøring af toiletterne ;-)

  PS: Erindrer tydeligt indlægget om Absolut Icebar i garagen, som blogejeren fravalgte ved sit intensive besøg i Stockholm ult. aug. 2008.

Statistic

Bloginformation

Mere information på www.hulegaard.dk

Søg og find


Erik Hulegaard
Erik Hulegaard
Indlæg ad hoc.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv